1

Thirrjet e hapura për aplikime në Programet Fulbright Faculty Development në SHBA për vitin 2023-24
Fakulteti i Filologjisë pjesë e Konferencës Ndërkombëtare: Mario Calivá dhe letërsia arbëreshe në diasporë